Járomcsont töltés, Arcformázás – weprot.hu

Hyaluronsavas feltöltés | Dr. Káli Gábor

járomcsont töltés

Arclifting, arcszobrászat Arclifting, arcszobrászat Ma már tisztában vagyunk azzal, hogy a fiatalosabb megjelenés érdekében nem csak az elvesztett volument kell pótolnunk, hanem olyan anyagokat kell használnunk, amelyek hatékonyan utánozzák az elvesztett szövetek összetételét.

Töltőanyaggal egyszerűen pótolható az elveszett zsír és kötőszövet. Ahogy az arcunk öregszik, a szemgödrünk és az orrunk egyre nagyobb lesz, míg az álkapcsunk összemegy.

járomcsont töltés

Az idősebb embereknek egyre táskásabb lesz a szemük és megnyúlik a járomcsont töltés ajkuk, ezzel egy időben az álkapocs vonala eltűnik. Ha időben elkezdjük ezeknek a hiányoknak a pótlását, akkor le járomcsont töltés lassítani az öregedés folyamatát. Az öregedési folyamat közben az arc finom vonalai elvesznek, a halánték szövetei is csökkennek ennek a következményei különböző bemélyedések lesznek az arcon.

járomcsont töltés

Azonban ahogy tovább öregszünk további szövetveszteség következik be az arccsont alatt, ami újabb bemélyedéseket eredményez. Ma már meg van arra a lehetőségünk, hogy a problémák jelentős részét megoldhatjuk úgynevezett arclifting el.

járomcsont töltés

A termékek megfelelő használat mellett alkalmasak arra, hogy látványosan megfiatalítsák a bőrt, amennyiben szükséges járomcsont töltés kezelésekkel kiegészítve.

Képesek vagyunk létrehozni azt a külsőt Ön számára, amit mindig is szeretett volna, amely jótékony hatással lesz a közérzetére is. Azonban minden ember egyedi, ezért különböző igényekre más és más technikák alkalmazhatóak, a kezelések kombinációja mindig látványosabb és szebb végeredményt ad mintha csak egyfajta kezelést alkalmaznánk. A Radiesse egy járomcsont töltés tartó anyag, amelyet nagyon sok cél elérésére tudunk használni.

járomcsont töltés

A Sculptra egy nagyszerű termék, ha hosszantartó megoldást keresünk, hatása ugyanis akár 2 évig is eltarthat, miközben nagyon természetes hatást biztosít. Rendelőnkben lehetősége van ajak feltöltésre, az arc alsó részének a helyreállítására, szemöldök emelésre, faceliftingre, felszívódó töltőanyagok használatával.

járomcsont töltés

További a témáról