Weprot Kft.
horizontal menu
Miró

Cégismertetõ

 

A WEPROT Környezetvédelmi Szolgáltató és Mérnöki Tervezõ Kft.-t 2003. májusában azért alapítottuk meg, hogy az elmúlt évtized során a szakmában szerzett munkatapasztalatainkat kamatoztatva jövõbeni terveinket Önállóan valósíthassuk meg.

Tevékenységünk elsõsorban a talaj és talajvíz védelemhez, valamint a hulladékgazdálkodási tevékenységekhez kapcsolható mérnöki szolgáltatás, földtani, vízföldtani és környezetvédelmi tervezés vagy szakértés, mely végzéséhez rendelkezünk a szakterületnek megfelelõ tervezõi-, szakértõi- és felülvizsgálati jogosultsággal is. Vállalt feladatainkat legjobb szellemi tudásunknak megfelelõen a Megbízó elvárásainak, a jogszabályi háttérnek és a Hatósági elõírásoknak teljes összehangolásával valósítjuk meg. Amennyiben a feladat megkívánja az adott szakterületnek megfelelõ külsõ szakértõk bevonását alkalmazzuk.

 

 

 

Alapvetõ célkitĂ»zésünk, hogy munkáinkat kiváló minõségben végezzük, hiszen mi is csak akkor lehetünk elégedettek, ha Megbízóink is azok Velünk. Ennek érdekében 2006-ban bevezettük az MSZ EN ISO 9001 és az MSZ EN ISO 14001 szabványok szerinti minõség- és környezetirányítási rendszereket.

Cégünk jó partneri viszonyt épített ki az egyes feladatokra (fúrási munkálatok, geofizikai vizsgálatok, laborvizsgálatok) specializált társcégekkel, melyek kiválasztásánál elsõdleges szempont volt a nagy szakmai tapasztalat és a minõségi munkavégzés. Munkáinkban akkreditált laboratóriumi hátteret, a mintavételek elvégzésénél akkreditált mintavevõ szervezetet veszünk igénybe. Alvállalkozóink munkáiért úgy felelünk, mintha azt mi magunk végeztük volna el.

 

  

 
 

Eszközhátterünk
 

A WEPROT Kft. rendelkezésére áll valamennyi eszköz, ami szükséges a környezetvédelmi terepi munkavégzéshez, valamint a tervezési feladatok megoldásához:

Irodai eszközök

  • számítógépek, nyomtatók, szkennerek, note-book-ok
  • tervezõ és modellezõ szoftverek a szükséges hardvertámogatással


Terepi eszközök

  • vízminõség vizsgáló mĂ»szer, GPS, digitális fényképezõgép, kamera
  • talaj és talajvíz mintavételi berendezések (szivattyúk, aggregátor, kézi talajfúró)
  • kézi vízszint- és automata vízszint és hõmérsékletmérõ mĂ»szerek
  • terepjáró gépkocsi


A cég tagjai (és alvállalkozói) valamennyi mĂ»velt szakterület (földtan, vízföldtan, környezetvédelem) szükséges tervezõi és szakértõi engedélyével rendelkeznek
 

 
Weprot Kft. | E-mail: weprot@weprot.hu | webhelytérkép | webstat | Copyright © 2010 By Miró