Térdfájdalom időskorban. A térdfájás lehetséges okai

Térdfájdalom időskorban. A térdfájdalom három tipikus esete

glükózamin kondroitin ízületek számára

Oldal kiválasztása A térdfájdalom kezelése idős korban Kocsi Erzsébet vagyok, Egy évvel ezelőtt elestem, meglehetősen bevertem a térdem, nagy fájdalmam volt és temészetesen ettől az ütéstől duzzanat is keletkezett a térdemen. Utána aztán kaptam az információt, hogy ezt másképp kell használni, mert ez egy viszonylag korai sérülés volttehát nem úgy mint a csípőmnél, hanem napjában többször, meghatározott időtartammal, és akkor ez is szép lassan kezdett térdfájdalom időskorban.

Közben egy kicsit megijedtem, mert féltem, hogy esetleg valami törés, porcleválás, valami van térdfájdalom időskorban térdemben, bejelentkeztem ortopédiai szakrendelésre.

mind közös javításra

De közben a kezelés hatására, a már jó kezelés hatására nagyon sokat javult a térdem, már nem kellett sántítanom, de azért elmentem az orvoshoz. Ő megnézte és megállapította, hogy nincs már különösebb semmi baj, mikor megmutattam neki a térdem, mondta, hogy a koromhoz képest ez rendkívül jó állapotban van, tehát tulajdonképpen semmilyen beavatkozást nem igényel. Ez azt jelenti, hogy a lézer kezelés jól használva tulajdonképpen teljesen megszüntette minden panaszom.

kenőcs ízületek chondroxid vélemények

Hegedűs György a Safe Laser orvosi szakmai és kutatás vezetője Otthoni lézerterápia orvosi segítséggel.

További a témáról