Fecskendő gyógyszer. EPORATIO 5000 NE/0,5 ml oldatos injekció előretöltött fecskendőben

Gyógyszerkereső - EgészségKalauz

Milyen típusú gyógyszer az Eporatio fecskendő gyógyszer milyen betegségek esetén alkalmazható?

Kapcsolódó termékek

Mi az Eporatio Az Eporatio a téta-epoetin hatóanyagot tartalmazza, ami majdnem azonos az eritropoetinnel, mely a szervezetben termelődő természetes hormon. A téta-epoetin egy fehérje, amelyet biotechnológiai módszerekkel állítanak elő. Pontosan ugyanolyan módon hat, mint az eritropoetin.

Az eritropoetin a vesékben képződik, és arra serkenti a csontvelőt, hogy vörösvértesteket termeljen.

Értékelje a terméket! (Gyógyszer adagoló fecskendő lovaknak - ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ)

A vörösvértestek rendkívül fontosak a szervezet oxigénellátásának biztosításában. Mire alkalmazható az Eporatio Az Eporatio tüneteket mint például kimerültség, gyengeség és légszomj okozó vérszegénység anémia kezelésére fecskendő gyógyszer. Vérszegénység akkor következik be, ha a vér nem tartalmaz megfelelő mennyiségű vörösvértestet. A vérszegénység kezelését idült veseelégtelenségben szenvedő felnőtt betegeknél vagy nem mieloid típusú rákbetegségben olyan rákbetegség, ami nem a csontvelőből indul ki szenvedő, egyidejűleg kemoterápiát a rákbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerek kapó felnőtt betegeknél alkalmazzák.

Tudnivalók az Eporatio alkalmazása előtt NE alkalmazza az Eporatio-t - ha allergiás a téta-epoetinre, egyéb epoetinekre vagy a gyógyszer 6. Figyelmeztetések és óvintézkedések Általános tudnivalók Nem biztos, hogy ez a gyógyszer alkalmas a következő betegek számára.

fecskendő gyógyszer

Kérjük, beszéljen fecskendő gyógyszer, ha az alábbi betegcsoportok bármelyikébe tartozik: - májproblémákban szenvedő betegek, - a vörösvértestek kóros elváltozásában homozigóta sarlósejtes vérszegénységben szenvedő betegek. A gyógyszerrel végzett kezelés előtt és alatt az Ön vérnyomásának szoros ellenőrzésére van szükség.

REFACTO AF 500 NE por és oldószer oldatos injekcióhoz előretöltött fecskendőben betegtájékoztatója

Amennyiben az Ön vérnyomása emelkedik, kezelőorvosa gyógyszereket írhat fel Önnek a vérnyomás csökkentésére. Ha Ön már szed vérnyomáscsökkentő gyógyszert, kezelőorvosa esetleg megemelheti ennek adagját.

Multifunkcionális, akár a lovak, akár más állatok igényeihez kialakított, mérővel ellátott injekciós fecskendő, melybe felszívható a gyógyszer vagy más táplálékkiegészítő. Plexivázas, ellenálló tubus. Sterilizálása fokon történő kifőzéssel megoldható.

Szintén szükség lehet az Eporatio adagjának csökkentésére vagy az Eporatio-kezelés rövid idejű szüneteltetésére. Ha fejfájást, főként hirtelen jelentkező, hasogató, migrénszerű fejfájást, zavartságot, beszédzavart, bizonytalan járást, görcsrohamokat tapasztal, erről azonnal tájékoztassa kezelőorvosát. Ezek súlyos vérnyomás-emelkedés jelei lehetnek, még akkor is, ha az Ön vérnyomása általában normális vagy alacsony.

fecskendő gyógyszer

Az ilyen állapot azonnali kezelést igényel. Kezelőorvosa rendszeres vérvizsgálattal fogja ellenőrizni a vér különböző alkotóelemeit és azok szintjét. Ezen kívül az Ön vérének vasszintjét is ellenőrzik a gyógyszerrel végzett kezelés előtt és alatt.

  • Никто даже не заподозрит, что эти буквы что-то означают.
  • Mircera mikrogramm/0,3 ml oldatos injekció előretöltött fecskendőben – MDD
  • Gyógyszerkereső - EgészségKalauz
  • REFACTO AF NE por és oldószer oldatos injekcióhoz előretöltött fecskendőben

Amennyiben az Ön vasszintje túlságosan alacsony, kezelőorvosa vaskészítményt is felírhat Önnek. Mindenképpen tájékoztassa kezelőorvosát, ha fáradtnak és gyengének érzi magát, vagy légszomj jelentkezik Önnél.

Real email address is required to social networks

Ezek a tünetek azt jelezhetik, hogy a gyógyszerrel végzett kezelés nem hatásos. Kezelőorvosa ellenőrizni fogja a vérszegénység egyéb lehetséges okait, és fecskendő gyógyszer, illetve csontvelő vizsgálatokat rendelhet el. A gondozását végző egészségügyi szakember mindig fel fogja jegyezni az Ön által alkalmazott készítmény pontos típusát. Ez elősegítheti, hogy több információt lehessen biztosítani az ehhez hasonló gyógyszerek biztonságosságáról. Egészséges emberek nem alkalmazhatják az Eporatio-t.

Fecskendő gyógyszer a gyógyszer egészséges embereknél alkalmazva a vér bizonyos alkotóelemeinek nagymértékű emelkedését idézheti elő, és ezzel életveszélyes szív- vagy érproblémákhoz vezethet.

fecskendő gyógyszer

Idült veseelégtelenség által előidézett vérszegénység anémia Ha Ön idült veseelégtelenségben szenvedő beteg, kezelőorvosa ellenőrizni fogja, hogy fecskendő gyógyszer vér bizonyos összetevőjének hemoglobin szintje nem halad-e meg egy meghatározott értéket. Amennyiben ennek a vérösszetevőnek túlságosan fecskendő gyógyszer fecskendő gyógyszer szintje, szív- vagy érproblémák jelentkezhetnek, melyek fokozhatják a halálozás kockázatát.

Ha a veséiben futó erek elmeszesednek nefroszklerózisde még nem szükséges dialízis művese- kezelést kapnia, kezelőorvosa megfontolja, hogy a kezelés megfelelő lenne-e az Ön térdízület fáj a hidegtől. Erre azért van szükség, mert a vesebetegség romlásának lehetősége nem zárható ki teljes bizonyossággal.

Gyógyszerkereső

Ha Ön dialízis művese- kezelésben részesül, akkor Önnél fecskendő gyógyszer gyógyszereket alkalmaznak. Amennyiben Önt Eporatio-val kezelik, szükségessé válhat a véralvadásgátlók adagjának növelése.

  • Он спрятал свой ключ, зашифровав его формулой, содержащейся в этом ключе.
  • Fecskendő, injekciós tű - Pingvin Patika
  • Hemlibra, INN-emicizumab

Ellenkező esetben az emelkedett számú vörösvértestek az arteriovenózus fisztula egy verőér és visszér közötti mesterséges összeköttetés, amit sebészeti úton hoznak létre a dialízisben részesülő fecskendő gyógyszer elzáródását idézhetik elő. Daganatos betegeknél előforduló vérszegénység anémia Ha Ön daganatos beteg, tudnia kell, hogy ez a gyógyszer vérsejt-növekedési tényezőként hathat, és bizonyos körülmények között negatív módon befolyásolhatja a daganatot.

További a témáról